Materialen

Om het voor u gemakkelijker te maken Trust Guard actief naar uw klanten te promoten, is deze pagina speciaal voor u ingericht met verschillende marketing materialen die u hiervoor kunt inzetten. 

Trust Guard Cyber Security Framework

Gebruik het Cyber Security Framework om uw klanten te laten zien dat beveiliging een continu proces is. Een proces waarbij de totale organisatie gemobiliseerd wordt en en een plan voor beveiliging wordt gemaakt. Op basis van de risico's kan het gewenste veiligheidsniveau en het aantal devices worden bepaald. Trust Guard sluit hier naadloos op aan, want u kunt uw klanten zelf laten kiezen hoe vaak welke devices gescand moeten worden.

Vanzelfsprekend is een volgende stap de vastgestelde kwetsbaarheden onder de loep te nemen en hier oplossingen voor te vinden en te implementeren, waarna de cyclus opnieuw begint. Een continue aanpak zorgt ervoor dat beveiliging een blijvend aandachtspunt van uw klanten is.

Uw eigen reseller pagina

Wij hebben voor u een eigen resellerpagina aangemaakt. Het is mogelijk deze pagina aan te passen, indien u dit wilt. Hiervoor kunt u inloggen op https://www.b2u.eu/reseller-login/. De inloggegevens hiervan zijn al naar u toegemaild.

Rechtsboven op uw resellerpagina ziet u de Gratis Testen-knop, waarmee uw klanten een testaccount kunnen aanvragen. Zo kunnen ze ondervinden wat Trust Guard voor hen kan betekenen. Door op deze knop te klikken, worden de klanten alvast in ons systeem opgenomen en omdat dit via uw eigen resellerpagina is gebeurd, wordt er meteen geregistreerd dat dit uw klant is. 

En dat is handig, want dan kunt u in uw dashboard de door u aangebrachte klanten zien en, met goedkeuring van uw klanten, ook de scanresultaten!

Trust Guard Security Scanned